10 taun Pangalaman Industri!

Shanghai HuiZhou Industrial Co., Ltd. didirikeun taun 2011 kalayan modal anu kadaptar 30 juta RMB. Terlibat dina industri ranté tiis sareng ngalayanan konsumén sareng dahareun sareng ubar, kami komitmen pikeun nyayogikeun pakét anu dikawasa suhu terpadu sareng propésional pikeun barang anu sénsitip suhu nalika transportasi ranté tiis na. Ngalangkungan bungkus anu langkung épéktip sareng pelindung, urang ngajantenkeun kahirupan masarakat aman, merenah tur dipercaya. Produk kami nyaéta És Gél És, Injeksi Cai És Pek, Hidrat Hidep És Pakét, És Bata, Insulated Box Liner, Thermal Bag, Cooler Box, Insulated Carton Box, sareng bahan bungkus ranté anu sanés.

maca deui
tingali sadayana