Tentang Kami

Shanghai Huizhou Industrial Co., Ltd. diadegkeun dina 2011 kalayan ibukota kadaptar 30 juta.Ieu mangrupikeun perusahaan téknologi tinggi khusus pikeun panalungtikan sareng pamekaran, produksi, penjualan sareng jasa produk dina industri ranté tiis.Nyadiakeun bahan panyimpen tiis parobahan fase anu aya hubunganana sareng bungkusan sareng transportasi ranté tiis, kulkas farmasi sareng inkubator, produk insulasi pangan seger sareng jasa verifikasi kontrol suhu pikeun grup farmasi utama sareng perusahaan e-commerce dahareun seger.

Produk utama kami nyaéta bungkus és gél, bungkus és anu dieusi cai, bungkus és garing hidrat, Freezer Ice Brick, kantong siang insulated, ransel takeaway insulated, kotak insulated EPP, kulkas médis VPU, liner kotak insulated, panutup palet insulated sareng bahan bungkusan ranté Tiis. , jsb.

Kami gaduh tim anu ngora, getol, energetik sareng ambisius.Adhering kana konsép pamekaran profesionalisme, dedikasi, gairah sareng inovasi.Taat kana tungtunan jasa anu berorientasi palanggan, kiridit-mimiti.Kalayan kaunggulan tina bahan panyimpen tiis PCM sareng pamekaran téknologi kontrol suhu anu kami saé.Nyadiakeun konsumén jeung solusi pikeun bungkusan ranté tiis tur angkutan produk sénsitip suhu-dikawasa.

Kantor pusatna di Shanghai ditambah 7 pabrik di Cina

Kantor Industri Huizhou aya di Shanghai, metropolis internasional Cina (ogé katelah Kota Sihir sareng Paris Wétan).Sareng ayeuna urang gaduh 7 pabrik dotted di provices béda di Cina pikeun mastikeun duanana on waktos na puncak usum deleviery.

Nyugemakeun konsumén urang ku produk kualitas hadé tur jasa leuwih alus teuing

Gumantung kana ékonomi well-dimekarkeun Shanghai sarta warisan budaya profound, Huizhou Industrial geus katempo hiji ngembangkeun bisnis stabil saprak ngadegna taun 2011. Kami geus ngalakonan tur bakal neruskeun nyadiakeun konsumén urang jeung produk kualitas hadé tur jasa leuwih alus teuing.

Widang utama Dilarapkeun

Dahareun sareng Kedokteran mangrupikeun Widang Utama anu kami layan

Produk urang loba dipaké pikeun industri ranté tiis, utamana pikeun refrigent jeung beku dahareun jeung apoték sénsitip suhu.

diajukeun1

Misi Perusahaan

MISI

Bungkusan kontrol suhu ranté tiis, Mastikeun kualitas hirup anjeun langkung saé

VISI

Janten pamimpin global dina bungkusan ranté tiis

NILAI Inti

Kaleresan, Kamajuan, Inovasi,
Kolaborasi, Ngabagi

PRINSIP

Berorientasi pelanggan, Pangwangunan sustainable Nilai

Sajarah parusahaan

Taun 2011

ngeunaan-urang-6

Dina 2011, urang dimimitian salaku parusahaan leutik pisan, ngahasilkeun gél és pak jeung és bata.
Kantor ieu lokasina di kampung Yangjiazhuang, Kacamatan Qingpu, Jalan Jiasong Tengah, Shanghai.

Taun 2012

ngeunaan-urang-7

Dina 2012, urang neruskeun bisnis urang patali phace robah bahan kayaning gél és pak, cai injiection és pak jeung és bata.
Lajeng kantor ieu lokasina di lantai kadua jeung katilu., di No.488, Fengzhong Road.Qingpu District, Shanghai.

Taun 2013

ngeunaan-urang-8-1

Pikeun nyugemakeun palanggan urang sareng nyumponan tungtutan anu ningkat, urang ngalih ka pabrik anu langkung ageung sareng ngalegaan produk urang, sapertos bungkus és panas-tiis, és pad sareng kantong aluminium foil, jsb.
Kantor ieu lokasina di No.6688 Songze Jalan, Qingpu District, Shanghai.

Taun 2015

parusahaan huizhou

Dina 2015, dina additon kana bisnis urang saméméhna, urang direlokasi ka hiji facotory gedé tur kantor boga produksi kantong termal, shaping bisnis urang salaku refrigerant és pak jeung kantong termal.. Kantor ieu lokasina di No.1136, XinYuan Road, Qingpu District. , Shanghai.

Taun 2019-Ayeuna

sertipikat huizhou

Dina 2019, kalayan ngembangkeun gancang tina bisnis urang jeung narik leuwih bakat, urang ngalih ka pabrik anyar kalawan transportasi gampang tur boga kantor anyar di subway nu.Sarta dina taun anu sarua, urang nyetél séjén 4 pabrik di propinsi sejen di Cina.
Kantor ieu lokasina di lantai 11, Baolong Square, No.590, Huijin Jalan, Qingpu District, Shanghai.

Tur Pabrik

pausahaan huizhou533
D51A4102
D51A4165
D51A4299
honors huizhou
D51A4236
D51A4273
D51A4281
D51A4287

Fasilitas Urang Sunda

Pikeun ngajalajah langkung seueur solusi pengiriman anu dikontrol suhu sajauh mungkin, sareng pikeun nyumponan kanaékan anu ageung dina paménta pikeun bungkusan anu dikontrol suhu ogé tungtutan ketat para nasabah, kami gaduh tim R&D profésional kami sareng insinyur lulugu pangalaman langkung ti 7 taun di widang patali, babarengan digawé éféktif jeung professionally kalawan konsultan senior éksternal urang.Pikeun hiji solusi anu tiasa dianggo, tim R&D urang biasana ngalakukeun panilitian heula sareng ngabahas sareng palanggan urang sacara jero, teras ngalakukeun tés anu ageung.Tungtungna aranjeunna ngadamel solusi anu paling pas pikeun konsumén urang.Kami ngagaduhan seueur solusi anu siap diverifikasi kalayan konfigurasi anu béda pikeun cocog sareng kabutuhan khusus anjeun sareng ngajaga suhu produk dugi ka aman dina kaayaan murni dugi ka 48 jam.

Tim téknis senior profésional pikeun mastikeun posisi ngarah industri ranté tiis di Cina.

Ketat patuh kana standar kualitas industri, saatos uji coba sareng verifikasi

Laboratorium téknis profésional

laboratorium (1) (1)

Laboratorium téknis profésional

laboratorium (1)

Laboratorium Iklim Lingkungan

laboratorium (2)(1)

Laboratorium téknis profésional

laboratorium (1) (1)

Laboratorium téknis profésional

laboratorium (1)

Laboratorium Iklim Lingkungan

laboratorium (2)(1)

Sertipikat

Mitra

konsumén-(17)
konsumén-(10)
konsumén-(8)
konsumén-(15)
jd1
konsumén-(11)
konsumén-(16)
konsumén-(4)
konsumén-(7)
konsumén-(12)
konsumén-(6)
齐鲁logo
konsumén-(14)
konsumén-(3)
va
konsumén-(13)
konsumén-(1)
youlogo

Naon Konsumén Nyarioskeun Kami?

Hiji Palanggan Seafood (ti Spanyol)

"Kuring senang jeung Shanghai Huizhou pikeun produk.jasa hébat.harga wajar...."

Hiji Pelanggan És Krim (ti Singapura)

Solusi anu saé, lalaki anu saé profésional ... ”…

Hiji Palanggan Susu (ti Malaysia)

“jasa alus, produk alus....”

Palanggan Express (ti Guangzhou, Cina)

"Kantor cabang kami di Guangzhou perlu urgently és gél beku pak, lamun urang nempatkeun pesenan éta bakal butuh waktu rada lila.Abdi kaget yén Shanghai Huizhou tiasa koordinat sareng ngirimkeun naon anu kami tungtut ti Shanghai tanpa reureuh...."

Hiji Palanggan És Krim (ti Hangzhou, Cina)

"Industri Shanghai Huizhou kuat pisan kalayan panawaran serbaguna anu kuring ningali seueur perusahaan peer kuring ogé ngagunakeun produkna ......"

Hiji Palanggan Farmasi (ti Shanghai, Cina)

"Industri Shanghai Huizhou kuat pisan kalayan panawaran anu serbaguna sareng seueur pabrik anu aya di sababaraha propinsi di Cina anu tiasa nyayogikeun jasa gancang sareng tepat waktu....."