Tentang Kami

Didirikeun taun 2011, kalayan modal anu kadaptar 30 juta, Shanghai HuiZhou Industrial Co., Ltd. didaptarkeun pikeun industri ranté tiis sareng kalibet dina sénsitip suhu, utamina kadaharan seger sareng ubar. Kami komitmen pikeun nyayogikeun konsumén seger kadaharan sareng ubar ku solusi bungkusan dikawasa suhu-propésional pikeun pangiriman ranté anu tiis. Produk utama kami nyaéta bungkus és gél, bungkus és injeksi cai, hidrat és garing, és batu bata, és garing, kantong aluminium foil, kantong termal, kotak anu langkung tiis, kotak karton insulasi, kotak EPS sareng bahan bungkus ranté anu sanés, jsb.

Kantor pusatna di Shanghai ditambah 7 pabrik di Cina

Kantor Huizhou Industrial perenahna di Shanghai, metropolis internasional Tiongkok (ogé katelah Kota Ajaib sareng Paris Wétan). Sareng ayeuna urang gaduh 7 pabrik anu dipeunteun dina béda-béda pamendakan di Cina pikeun mastikeun duanana dina waktosna sareng puncak usum usum.

Satiskeun palanggan kami kalayan produk anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé

Gumantung kana perekonomian Shanghai anu maju saé sareng warisan budaya anu jero, Huizhou Industrial parantos ningali ngembangkeun bisnis anu stabil ti saprak didirikeun taun 2011. Kami parantos ngalakukeun sareng bakal teras-terasan nyayogikeun palanggan kalayan produk kualitas anu langkung saé sareng jasa anu langkung saé.

Widang Utama Dilarapkeun

Dahareun sareng Kedokteran mangrupikeun Widang Utama anu kami dilayanan

Produk kami seueur dianggo pikeun industri ranté tiis, utamina pikeun bahan répéhat sareng beku sareng suhu apoték sénsitip.

filed1

Misi Perusahaan

MISI

Bungkusan hawa-kontrol ranté tiis, Pastikeun kualitas hirup anjeun langkung saé

VISI

Janten pamimpin global dina bungkusan ranté tiis

NILAI INTI

Ngahargaan Kaleresan; Ngalakukeun kamajuan; Milarian inovasi; Gawe bareng; Ngabagikeun pangalaman

PRINSIP

Berorientasi pelanggan, Pamekaran berkelanjutan nilai

Riwayat Perusahaan

Taun 2011

about-us-6

Di 2011, urang ngamimitian salaku perusahaan anu alit pisan, ngahasilkeun és ésél gel sareng és batu bata.
Kantor ieu tempatna di Yangjiazhuang vilage, Kacamatan Qingpu, Jalan Jiasong Tengah, Shanghai.

Taun 2012

about-us-7

Dina 2012, urang neraskeun bisnis anu aya hubunganana sareng bahan-bahan anu dirobih sapertos és gel gél, és és injiection cai sareng és bata.
Teras kantorna aya di lantai dua sareng katilu., Di No.488, Jalan Fengzhong. Kacamatan Qpupu, Shanghai.

Taun 2013

about-us-8-1

Pikeun nyugemakeun pelanggan sareng nyumponan tuntutan anu ningkat, urang ngalih ka pabrik anu langkung ageung sareng ngagedekeun produk kami, sapertos és panas-panas, és bantalan sareng kantong foil aluminium, sareng sajabana.
Kantor éta tempatna di No.6688 Songze Road, Qingpu District, Shanghai.

Taun 2015

2015

Di 2015, di additon kana bisnis urang sateuacanna, urang ngalih ka salah sahiji facotory sareng kantor anu langkung ageung gaduh produksi kantong termal, ngawangun bisnis urang salaku pak és kulkas sareng kantong termal .. Kantor ieu tempatna di No.1136, XinYuan Road, Distrik Qingpu , Shanghai.

Taun 2019-Ayeuna

D51A4211

Dina 2019, kalayan ngembangkeun internét sareng narik langkung seueur bakat, urang ngalih ka pabrik énggal kalayan gampang transportasi sareng gaduh kantor énggal di subway. Sareng dina taun anu sami, kami nyetél 4 pabrik anu sanés di propinsi sanés di Cina.
Kantor na aya di lantai 11, Baolong Square, No.590, Huijin Road, Qingpu District, Shanghai.